Dit prachtige gemeenschapshuis in Mullikulam is vernoemd naar Sieni en Cor Schouten (Sieni-Cor) en door hen beiden feestelijk geopend. Want dankzij Havonos, in samenwerking met Wilde Ganzen, is dit huis gerealiseerd.
Het Sieco Center is een nieuwe plek voor ontmoetingen tussen mannen, vrouwen en kinderen, culturen en geloven. In het gemeenschapshuis is iedereen welkom en gelijk. Het is een plek om feest te vieren, maar ook om te treuren en te rouwen. Kortom, het is een plek van verbinding en ook van hoop en waar de bevolking plannen maakt om met elkaar de schouders onder het werk te zetten dat nodig is om de gemeenschap en het dorp weer op te bouwen. Er is veel animo voor de cursussen die in het centrum worden gegeven, zoals seminars op het gebied van landbouw en gezondheid. Vrouwen komen samen om bijvoorbeeld tassen en mandjes van gedroogde palmbladeren te maken. Ze organiseren exposities waar alle gemaakte goederen verkocht worden. De mensen zijn erg enthousiast.

© 2016 HAVONOS STICHTING HART VOOR NOO(R)D-OOST SRI LANKA | KVK 05077573 | ANBI RSIN 814.905.079 | IBAN NL89RABO0120618923